Leuke activiteiten en contacten

Leuke contacten en gezellige activiteiten

Het heeft wat lang geduurd maar ik heb toch weer even tijd gemaakt om van me af te schrijven.
De afgelopen maand is weer erg veel gebeurd. De Groene Buik is volop in beweging en krijgt erg veel positieve aandacht en dat motiveert om onze koers vast te houden. Zo is er weer een leuke review geschreven door Love2bemama.com. Dit is een leuke site vol met blogs en leuke tips gericht op jonge ouder met kinderen.
Daarnaast zijn we ook in Contact gekomen met Maureen Kemeling, eigenaresse van Kitshouse.nl. Een hele leuke webwinkel waarbij Maureen producten aanbiedt die uitnodigen om weer even stil te staan bij het moment. Even lekker genieten van elkaar om en rond het huis. Zeker een bezoekje waard! Maureen is ook de vrouw achter Hip en Happy kids op facebook. Deze facebook pagina is een verzameling van initiatieven waarbij kinderen en ouders centraal staan. Hier worden producten onder de aandacht gebracht maar ook leuke evenementen, weetjes, ditjes en datje en andere leuke informatie.

De facebook volgers onder hadden het al gezien. Afgelopen week stonden we voor het eerst op de Soestermarkt, “Een weekmarkt met pure, ambachtelijk geteelde artikelen van boeren, telers en kleine producenten uit Soest en omgeving“. De Groene Buik mocht daar een wisselkraam inrichten met duurzame en voedselveilige producten en natuurlijk ook met de overheerlijke snoepjes, en biologische snacks en chocolade. Een erg leuke en gezellige ervaring moet ik zeggen. Veel enthousiaste mensen en leuke reactie op ons initiatief en dus zeker voor herhaling vatbaar. We kunnen zelfs al melden dat we 24 Mei en 5 Juli weer op de Soestermarkt zullen staan. Wij hebben er zin in, kom je ook?Bloesemhttps://www.degroenebuik.nl/wp-content/uploads/Bloesem.jpg

12 April zal De Groene Buik ook aanwezig zijn op de Bloesemparade. Dit evenement zal gehouden worden bij Plattelandswinkel de Achterdijk in Bunnik. We vieren de bloesem in de boomgaard met Gezellige Kraampjes, Activiteiten voor kinderen, een echte imker, dieren in de wei, Lekkernijen en streekproducten. Plattelandwinkel en Terras! Dit belooft een hele leuke, gezellige dag te worden. De Bloesemparade begint om 11:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Houd ons site in de gaten of volg ons op Facebook. De komende periode zullen we weer leuke producten binnen krijgen. Ons volgende stukje dat ik zal schrijven zal gaan over een product uit ons assortiment de “Boc ’n Roll”. Zo op het eerste gezicht weten veel mensen niet wat ze er mee moeten maar als je er eenmaal 1 hebt wil je niet anders meer. Maar daarover de volgende keer meer…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie