Het is bijna zover… de Ouders natuurlijk beurs is in aantocht

Daar zit ik dan, op de bank terwijl ik eigenlijk nog zoveel dingen te doen heb.

Afgelopen zondag pakte ik mijn zoon op en ja hoor… het schoot me in mijn rug. Voelde meteen dat het niet goed zat. Dacht nog, maar even een paar dagen een beetje rustig aan en woensdag is het wel weer over. Kunnen we dan alle spullen inpakken die we mee gaan nemen naar de ouders natuurlijk beurs… Want die is zaterdag. De winter editie, voor ons een eerste keer, of eigenlijk een tweede keer als je de zomer editie ook mee rekent.

De ouders natuurlijk beurs, een leuke en gezellige beurs waar van alles te doen is, zo de site ons belooft. En als ik de vorige keer in ogenschouw neem, zal ook deze beurs weer een succes zijn.  Lekker shoppen en knutselen in het thema Feestdagen. Groene en duurzame decembercadeau’s voor jong en oud. Warme chocolademelk, stroopwafels en vuurkorven! Klinkt nu al gezellig!!

Als ik het eens terug lees: feestdagen?? Hoezo feestdagen?? Zover heb ik het helemaal nog niet. Voor mijn gevoel zitten we nog maar net in de herfst en zijn de feestdagen nog mijlen ver bij mij vandaan. Toch is het al 2 november wat betekent dat de feestdagen al over zo’n 8 weken!! hun aantrede zullen doen. Oh oké daar moet een kleine omschakeling aan te pas komen. Toen Julia vorige week voor de kinderen op internet aan het zoeken was naar leuke kleine cadeautjes, dacht ik nog, nou jij bent er vroeg bij… Maar helaas voor mij, zo vroeg was het dus niet!

Aangezien mijn rug vindt dat er toch iets meer tijd nodig is om te herstellen, hou ik me dan nu maar  bezig met te bedenken wat we met  sinterklaas en de kerstman zullen doen en dan met name wat er op tafel komt te staan. Nu is dat voor mij niet zo heel ingewikkeld met mijn (afgesloten) carrière als chef kok, daarover een andere keer meer.

Eerst zorgen dat we klaar zullen zijn voor de beurs. Er moet nog wel een en ander gebeuren. Maar samen met Julia gaat dat zeker lukken.

Hoe dan ook … De Groene Buik zal er  zijn zaterdag en misschien tot dan!!